Afdelingen

Om onze leden een leeftijdsgericht spelaanbod te bieden, zijn we onderverdeeld in verschillende afdelingen met elk met hun eigen kleur. Elke afdeling is dan weer onderverdeeld in 2 groepen: 1 voor de meisjes, en 1 voor de jongens. Meestal speelt iedereen in eigen groep, maar hier en daar doen we al eens een samenspel

Speelclub

De Speelclub is bedoeld voor iedereen van het 1e, 2e en 3e leerjaar. De Speelclub is opgedeeld in 2 groepen: De Speelclub Jongens en de Speelclub Meisjes. De afdelingskleur van de Speelclub is geel

Rakwi

In het 4e, 5e en 6e leerjaar horen alle jongens thuis bij de Rakkers en alle meisjes bij de Kwiks. Samen vormen zij de Rakwi. Je kan onze rakkers en kwiks herkennen aan hun groene sjaaltje.

Tito

Zit je in het 1e of 2e middelbaar? Dan hoor je thuis bij de Tito! De tito bestaat uit de Tippers (Meisjes) en de Toppers (Jongens). De lievelingskleur van elke tito is uiteraard rood.

Keti

De keti’s zijn onze leden uit het 3e en 4e middelbaar. Zij bestaan uit de Kerels (Jongens) en de Tiptiens (Meisjes). De Keti’s dragen altijd hun blauwe sjaaltje.

Aspi

Iedereen uit het 5e en 6e middelbaar is welkom bij de Aspi Jongens en Aspi Meisjes. Zij dragen een oranjekleurig sjaaltje.

Leiding

Na je carrière als lid, kan je bij ons leid(st)er worden. De leiding zorgt iedere keer weer voor een gevarieerd spelprogramma voor alle verschillende afdelingen.