Bivak

Beste ouders,

Het bivak staat nu wel echt voor de deur. Hieronder vindt u nog eens de belangrijkste data terug. 

Vrijdag 20 juli van 16-19u: De oudste groepen (Tito, Keti, Aspi) kunnen hun valiezen komen binnenbrengen aan de Chirolokalen. Deze valiezen zullen meegaan met de camion. Ouders die nog een keukenhanddoek moeten binnenbrengen kunnen dat ook dan komen doen. Maar het is ook mogelijk ze mee te brengen op de eerste dag van het bivak. 

Zaterdag 21 juli om 11u: De oudste groepen verzamelen met hun fiets aan de Chirolokalen om van daaruit te vertrekken naar de bivakplaats. Zorg ervoor dat je fiets in orde is en vergeet ook zeker niet een lunchpakket en voldoende drinken mee te nemen. 

Zaterdag 21 juli om 19u: De jongste groepen (Speelclub, Rakwi) worden verwacht op de bivakplaats. We logeren dit jaar in De Biberist, Zonhoevestraat 3A, 3740 Beverst, Bilzen. Iedereen kan zich op zijn gemak eventjes installeren. Om 20u wordt er gefloten voor de eerste verzameling van dit bivak en dat is dan ook het officiële startsignaal van het bivak. Na de verzameling nemen we afscheid van de ouders en beginnen we volop aan sport en spel. 

Vrijdag 27 juli van 17u tot 20u: Alle ouders, tantes, nonkel, grootouders, vrienden en sympathisanten zijn dan welkom op de Bezoekdag. We voorzien eten en drinken aan democratische prijzen. Dit jaar vindt ook de Miss-Bakselverkiezing plaats. Meer informatie hierover vind je terug in je mail, op de Facebookpagina of op deze website bij Bezoekdag.

Dinsdag 31 juli om 10u30: De jongste leden kunnen terug opgehaald worden op de kampplaats. Om 12u vertrekken de oudste leden met de fiets terug naar de Chiro, waar ze normaal gezien rond 13u30 zullen aankomen. De leiding laat die dag nog weten hoe laat de valiezen kunnen afgehaald worden. Dit zal waarschijnlijk in de namiddag of vroege avond zijn.

Het is belangrijk dat elk lid in het bezit is van een uniform. Bij ons bestaat het uniform uit: een sjaaltje, een pull en/of een T-shirt. De uniformen kunnen besteld worden door een mailtje te sturen naar bivak@chirosintjan.be. Wij zorgen er dan voor dat de bestelde artikelen klaarliggen op de eerste dag van het kamp. Bij alle andere vragen kan je uiteraard ook terecht op dat mailadres.