FAQ

1) Wordt de groep van mijn zoon of dochter op kamp gesplitst?
Neen. We houden de groepen zelf sowieso bijeen. Op kamp zit je dus sowieso met andere leden uit je groep en met je eigen leiding. Welke groepen in welke bubbel terechtkomen is nog niet volledig vastgelegd en hangt af van het aantal inschrijvingen.  

2) Wanneer gaat mijn kind op kamp?
Dit hangt af van de bubbel waar je kind in terechtkomt. De eerste bubbel zou van 21/07 tot 26/07 op kamp gaan. De tweede gaat van 26/07 tot 31/07 op kamp. Welke groep in welke bubbel terechtkomt ligt nog niet volledig vast en hangt af van het aantal inschrijvingen.

3) Ik heb meerdere kinderen op de Chiro, kunnen zij tegelijk op kamp?
Dit hangt af van de bubbel waarin je kind terechtkomt. Welke groep in welke bubbel terechtkomt ligt nog niet volledig vast en hangt af van het aantal inschrijvingen. Zodra we daar een zicht over hebben, kunnen we de bubbels indelen.
We hebben echter veel leden die een broer of zus op de Chiro hebben zitten, dus we kunnen sowieso niet garanderen dat iedereen gelijk op kamp kan. Het is dus mogelijk dat een van jouw kinderen in de eerste bubbel zit en een ander kind in de tweede bubbel.

4) Kan ik als ouder zelf kiezen in welke bubbel mijn kind terecht komt?
Dit gaat helaas niet. Het is voor ons belangrijk dat de groepen samen kunnen blijven. De indeling van de bubbels zal op basis van de inschrijvingen gebeuren. 2 leden van dezelfde groep zitten dus sowieso bij elkaar in de bubbel, maar broers en zussen, of vrienden over de groepen heen mogelijks niet.