Wat is chiro?

Chiro? Wa is da!??

De voornaamste bezigheid van onze Chiro is het organiseren van spelnamiddagen. Met een enthousiaste leidingsploeg zorgen we voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Van originele spelen en boeiende activiteiten tot tochten, weekends en een bivak.

Wie kan er allemaal naar de Chiro komen?

Iedereen van 6 tot 18 jaar is bij ons welkom. Om hen een leeftijdsgericht spelaanbod te bieden, zijn we onderverdeeld in verschillende afdelingen met elk hun eigen kleur. Elke zondagnamiddag zorgt de leiding voor een leuke Chirobeleving

Jij mag en kan er altijd bij komen. Mag… want iedereen is welkom. Kan… want voor elk kind en elke jongere tussen 6 en 18 jaar valt er elke week wel wat te beleven, met leeftijdsgenoten of in grote groep. En bij 18 hoeft het niet te stoppen: daarna kan je leid(st)er worden. Chiro kan dus je levenswerk worden. in ieder geval een manier van leven en… dat wat je je leven lang meedraagt!

Hoe zit zo’n zondagnamiddag in elkaar?

Een Chirozondag begint om 14u, dan houden wij een gezamelijk openingsmoment. Hierna start iedere afdeling met een programma. Er wordt ook het nodige vieruurtje gehouden. Onze Chiro biedt de mogelijke frisdranken en chips aan, te verkrijgen tegen een democratische prijs. Voor iedere afdeling is het Chiro tot 17u.